Over ons

Het bedrijf met een dorps karakter!

 

Automobielbedrijf Zeilmaker is een klein universeel autobedrijf met een dorps karakter. U kunt bij ons terecht voor nieuwe en gebruikte auto's.

Wij streven naar een goede kwaliteit voor een acceptabele prijs.

 

Automobielbedrijf Zeilmaker uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de regio Arnhem. Het spreekt voor zich dat het succes van Automobielbedrijf Zeilmaker voor een belangrijk deel afhankelijk is van zowel het werk van de werknemers als de producten. Wij hopen natuurlijk dat het niet bij dit internetbezoek blijft en dat wij u binnenkort welkom kunnen heten in ons bedrijf voor een persoonlijker bezoek... Graag tot ziens!

 

Automobielbedrijf Zeilmaker te Rheden is al ruim 50 jaar een begrip in Rheden en omgeving, opgericht door Gerrit Jan Zeilmaker in 1960. Gerrit is begonnen met reparatie van fietsen en in een oude schuur, maar al snel bleek dat Gerrit Zeilmaker meer kennis in huis had.

 

Sinds begin 2004 zijn de twee zoons van Paul: Peter en Mark, in het bedrijf getreden om het bedrijf weer jaren voort te zetten. Peter heeft na de MTS autotechniek te Apeldoorn, een aantal jaren gewerkt bij een VW/Audi dealer, waar hij werkzaam was als verkoper. Mark heeft zijn ervaring via het leerling wezen opgedaan, eerst elders en toen later verder uitgewerkt in Automobielbedrijf Zeilmaker.

 

Wij zijn een klein bedrijf wat, naar onze mening, de persoonlijkheid ten goede komt. Service, kwaliteit en een persoonlijke benadering staan bij ons hoog in het vaandel. Uiteraard hebben wij concurrerende en scherpe prijzen wat betreft onderhoud en reparatie.

 

Met moderne apparatuur en met onze up-to-date vakkennis onderhoud ons professionele team alle merken auto's en bedrijfsauto's. Bij Automobielbedrijf Zeilmaker bent u aan het goede adres als u op zoek bent naar een occasion of een nieuwe auto.